Back to All Events

Vision Quest - En ny start, d. 29. marts kl. 18:30 - d. 30. marts kl. 10:30


  • 37 Orevej Vordingborg, 4760 Denmark (map)

Er du klar til at slippe det der ikke længere gavner dig og give plads til en ny vision for dit liv?

Foråret bringer det nye med sig. Solens lys får planterne til at spire frem af jorden og får kalvene til at danse af livs-forelskelse. Vi er også lavet af solens lys. Vi reagerer også på solen og foråret med samme kådhed og får lyst til at danse, forelske os og gå i gang med nye projekter.

Med mindre at den gamle måde at gøre tingene på er så indgroet, at det er svært at få plads til det nye. Måske bærer vi rundt på en masse stagneret energi, mørke og tunge vintertanker og følelser, som ikke rigtigt vil slippe.

Så er det fantastisk at kunne tage på en retræte som denne og bruge hele 16 timer på at sige JA til det nye. Vi behøver slet ikke sige nej til det gamle, det er nok bare at sige JA til det nye. JA, JA, JA, JA, JAAAAA!! – Så vil alt det gamle helt naturligt falde fra.

Og det gør vi på denne retræte. Vi siger ja ved at slippe alt det, vi har i hænderne (også kalenderne og mobiltelefonerne) og åbne os for alt det, der længes efter at spire frem igennem os. Alle de nye tanker og idéer, alle de nye indsigter og visioner. Vi lader dem komme og vi giver os tid til at lytte til dem og mærke dem og lade dem blive bevidstgjort i os i deres eget tempo. I et kærligt, sandt, fredfyldt, trygt og sundt rum med en lille gruppe af ligesindede.

På programmet er:

– Fælles lande-meditation, hvor vi kommer til stede her og nu

– Blide yoga udstrækningsøvelser, som afspænder og afslapper kroppen.

– 13 timer med fuld tavshed, der frisætter det i os, der er vant til at skulle “være på”.

– Shamanistisk lydrejse, klangmassage og dybt afslappende musik med healende frekvenser som beroliger nervesystemet, styrker immunforsvaret og vækker intuitionen fra sin vintersøvn.

– Du “rejser” sammen med en lille gruppe ligesindede (vi bliver maks 12 personer), der som dig længes efter at lytte dybt og ære sjælens visdom.

I dette trygge, tavse og fredfyldte rum kan vi alle bare være, uden at skulle være noget særligt.

Her får vi de optimale betingelser for at lade alt det, der ikke længere tjener os falde fra og se visionen for det næste kapitel på vores livs rejse.

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

DATO OG TID: fredag d.29.3 kl.18:30 – lørdag d.30.3 kl.10:30.

STED: Orevej 37, Vordingborg, 4760 Denmark(map)

PRIS 960 kr. Snacks, frugt, te og Morgenmad er inkluderet i prisen.

BOOKING & BETALING: Book din plads ved at ringe eller sende en sms til Dorte Sander på Tlf.: 22 38 77 94. (Husk at angive dit navn og dit telefonnummer, så vi kan kontakte dig, hvis der er behov for det).

Din plads på retræten er sikret ved betaling til mobile pay: 74169. Skriv venligst dit navn og dato for arrangementet som overførselstekst: f.eks: “Anette Nielsen d.29.marts”.

BEMÆRK: Begrænsede pladser – vi kan maks være 10 deltagere + Tomas og Dorte.

KOST: Vi får frugt, vand, te og sunde snacks fredag aften og morgenmaden lørdag består af let og udrensende (men også lækker og mættende) Raw Food.

HUSK: Medbring selv liggeunderlag / madras, puder, og hvad du har brug for, for at ligge godt og sove godt. Det anbefales at medbringe ørepropper, så søvnen i rummet sammen med de andre deltagere kan blive så uforstyrret som muligt.

VIGTIGT: Den lydhealing du vil modtage er meget kraftfuld og vil sætte gang i din krops udrensningsprocesser. Sørg for i de efterfølgende dage, at få nok hvile og vand. Vi anbefaler, at du samarbejder med din krop ved kun at give den ren, nærende og enkel føde i minimum 3 dage efter.

SPØRGSMÅL?: Ring eller skriv til Tomas på: 26 28 95 93

🙂

RETRÆTE PROGRAM

– tider er vejledende.

Kl.18:30 Ankomst og klargøring af “rede” bestående af madras, puder, tæpper

Kl.19:00 Velkommen. Vi åbner ”Sacret Space”, et ritual, der holder vores retræte i et trygt, beskyttet og helligt rum.

– Meditation: Vi ”lander” og kommer til stede i kroppen og rummet og kontakter vores intention med at komme på retræten.

– Praktisk: Retrætens program + spørgsmål og svar.

Kl.19:45 Vi laver et blidt kundaliniyoga-program, der udstrækker rygsøjlen og afspænder kroppen. Herefter laver vi en bevægelsesmeditation til trommen. Der tages hensyn, så alle kan være med efter formåen.

Kl.20:15 Pause

Kl. 20:30 Trommerejse efterfulgt af lydhealings-rejse v.Tomas. Fra nu og til i morgen kl.9:30 taler vi ikke.

Kl. 22:00 Pause (hvor vi stille og roligt vender tilbage fra lyd-rejsen og gør os klar til natten).

Kl. 22:30 Lydhealing med stille, sfæriske og smukke musikstykker, musik med hellige frekvenser, de såkaldte Solfeggio frekvenser. Her er der mulighed for at ligge og modtage, men man kan også tegne eller skrive.

24:00 Lyset slukkes og vi går til ro.

kl.7:00 Tomas vækker blidt med guitar og sang.

Kl.7:30 Der serveres morgenmad og vi spiser i stilhed.

Kl.8:30 Stille, mærke, være og gøre ingenting tid med beroligende Solfeggio lyde.

kl.9:30 Sharing: Tavshedsperioden ophører, og vi har mulighed for at dele vores oplevelser/indsigter med hinanden.

Kl.10:30 Vi tager afsked

 

Tidligere deltager skriver:

Jeg var med på retræte i januar og var så spændt . Jeg har aldrig været god til og slappe af og øver mig hver dag .
Jeg fik en fantastisk oplevelse og mærkede mig selv 100 procent, og det med man ikke skulle snakke, have mobil og andre ting der giver støj, var en befrielse befrielse.

Jeg fik svar på mange ting indeni mig selv og en ro, som jeg ikke har oplevet før. Tomas fantastiske toner og de rolige omgivelser giver én mange svar og bare det, at man få lov og være sig selv og mærke sig selv og den kærlighed varme vi gav hinanden er unikt.

Jeg kommer igen !!! Tak Tomas – Gitte Hansen

 

OM AT LEVE ET VISIONSBASERET LIV

Vi bliver alle født med en overordnet vision for vores liv. Visionen er den impuls i os, der gør at vi er tiltrukket af bestemte ting og ikke andre.

Visionen kalder os til bestemte mennesker, bestemte steder eller interesseområder og vi kalder denne tiltrækning for passion, lyst eller forelskelse.

Men i virkeligheden er det vores vision vi mærker, når vi er i kontakt med det, som vores sjæl er kommet her for.

Naturfolk har til alle tider været åbne for sjælens vejledning og bl.a. benyttet Vision Quest´s til at komme i samklang med skaberkraften og sjælens højere formål med at blive født. Men i vores moderne kultur har vi ikke en tradition for at lytte til os selv. Vi har lært at pejle udad, når vi skal orientere os i verden, ikke indad. Vi har lært at eksperten er uden for os, ikke inden i os.

Derfor mister mange af os kontakten til vores vision og bevæger os i stedet tilfældigt rundt i livet i et forsøg på at få succes ved at gøre det samme som de andre. Men kan ofte på trods af alle vores aktiviteter, besiddelser og bedrifter alligevel føle, at livet er forvirrende, tomt og meningsløst.

Når vi er i kontakt med vores vision, ved vi præcis hvad vi vil, hvad vi skal og hvorfor vi skal det, og det er som om vi har uendelige energiressourcer til rådighed, når vi gør det.

Vi føler at vi har et indre kompas, der vejleder os og vi føler, at vi har grund under fødderne.

Vi føler at vi er holdt om, elsket, værdsat og støttet af universet.

Selvom vi møder modstand, så ved vi at alt er godt, for der er en kraft til stede i os, der er større end det, der kommer og går.

Vi føler, at der er en dybere mening med vores eksistens og at vi er en del af et større og kærligere samarbejde på jorden.

Læs mere om Vision Quest’en her


Pris: kr. 960,-

Snacks, frugt, te og morgenmad er inkluderet i prisen.

Sted: Orevej 37, 4760 Vordingborg

Bemærk: Begrænsede pladser - vi kan max. være 10 deltagere.